IDA

- en forening for viden, netværk og interessevaretagelse.

Kalvebod Brygge 31-33 / 1780 København V


CVR: 21465216

Tlf. 33 18 48 48

Tilmeld dig her, og så ringer vi dig op for at få de sidste detaljer. Bagefter sender vi dig dit gavekort.

Du kan bruge tilbuddet om en gratis gave, hvis du melder dig ind i IDA og siger ja tak til 3 måneders gratis prøvemedlemskab

Bemærk: Tilbuddet gælder ikke for studiemedlemskaber. Tilbuddet gælder kun ved indmeldelse på siden her. Tilbuddet gælder ikke, hvis du allerede er medlem af IDA eller har været det inden for de seneste 24 måneder. Tilbuddet gælder kun indmeldelser foretaget 1. november-31. december 2022.

Meld dig ind her

Få din gave nu. Uden forpligtelser. Så let er det.

Det er nemt at få et gavekort. Du skal blot melde dig ind på denne side i perioden 1. juli-18. juli 2021. Når du starter dit gratis IDA-medlemskab, sender vi din gave til dig.

Du kan vælge mellem disse gaver - alle med en værdi på 500 kr.:
• Gavekort til restauranter/takeaway med MenuPay
• Gavekort til shopping på boozt.com
Gavekort til shopping i Elgiganten

Gavekort til shopping i Matas
Gavekort til shopping i XL-BYG
Et Supergavekort

Husk, at du får din gave ved at sige ja tak til at prøve et medlemskab af IDA i 3 måneder. Du forpligter dig ikke til at fortsætte medlemskabet og kan melde dig ud i prøveperioden, hvis du ikke ønsker at beholde dine mange IDA-fordele.

Få dit gavekort nu!

Få et gavekort på 500 kroner
når du prøver IDA gratis i 3 måneder

Netop nu får du et Supergavekort på 500 kroner, når du siger ja tak til et gratis prøvemedlemskab af IDA i 3 måneder.

Tilbuddet er totalt uforpligtende. Men skynd dig - det gælder kun kort tid

Til gengæld giver dine 3 gratis måneder dig god tid til at prøve de mange fordele, du får i Danmarks bedste fagforening. 

Og så står der i øvrigt INTET med småt. Du får din gave uanset hvad 
- også hvis du ikke ønsker at fortsætte efter den gratis periode.

Button

Vi hjælper dig til at få den rigtige løn for dit arbejde

Få et arbejdsliv, du elsker at stå op til

Lad IDAs beredskab give dig tryghed i arbejdslivet 

Brug de kontante fordele og spar mere end du betaler

Får du nok i løn? Melder du dig ind i IDA, får du adgang til en af vores mest værdsatte ydelser: Markedets bedste løn-statistik og -beregner.

Der er klar sammenhæng mellem at brillere på job og forløses som menneske. IDAs mission er derfor klar: At hjælpe dig til et godt arbejdsliv.

Dit IDA-medlemskab åbner op for en verden af kontante fordele. Gør fx som 90.000+ andre og spar flere tusind kroner på dine forsikringer.

IDAs jurister og karriererådgivere kan hjælpe dig med din kontrakt, lønnen opsigelser, og hvis du ønsker at komme videre i karrieren.

Derfor er IDA Danmarks bedste fagforening

IDA er i dag et stærkt fællesskab for ca. 150.000 højtuddannede, der får rådgivning, sparring og adgang til Danmarks nok billigste forsikringer. 

I IDA er det vores fornemste opgave ikke bare at hjælpe dig med at kortlægge, hvad der er vigtigst for dig og dit arbejdsliv. Men også at hjælpe dig til at få eller beholde det arbejdsliv, du drømmer om.

Det gør vi så godt, at IDA som er en af de få fagforeninger, hvor medlemstallet stiger år for år. Og læser du videre, udfolder vi de mange gode grunde til, at IDA er det rigtige valg for dig.

De fleste højtuddannede kan i dag blive medlem af IDA. 
Du kan fx blive medlem hvis du:

 Har en uddannelse fra et universitet, CBS eller lignende

- Når din uddannelse er inden for it, teknologi eller naturvidenskab

- Eller hvis du arbejder i en it-, ingeniør- eller teknologivirksomhed. 
Fx i konsulenthuse, finansielle institutioner og i mange startups

Ikke er universitetsuddannet men...

- Arbejder med it, teknologi eller naturvidenskab på højt niveau. 
Fx som softwareudvikler eller UX'er

Se om du kan blive medlem af IDA 
og få gavekort på 500 kroner

Er du stadig i tvivl?

Læs mere og se hvorfor 
IDA er den oplagte forening for dig

Få den løn, du fortjener

Får du det rigtige i løn?

Som IDA-medlem får du gratis adgang til en af vores mest værdsatte ydelser: Lønstatistikken og -beregneren. 

Her kan du på få minutter se, hvad andre med din erfaring og profil får i løn. Det giver dig et langt stærkere udgangspunkt, når du går til næste lønforhandling. 

Og har du brug for hjælp til lønforhandlingen, kan du sparre med vores karriererådgivere eller tage et af vores populære lønforhandlingskurser.

Find det rette lønniveau med IDAs lønstatistik

Få hjælp til lønforhandlingen

Har dine kolleger bedre forhold? Tjek vilkårsguiden

Brug IDAs jurister hvis du har problemer med lønnen

I Lønstatistikken samler vi de nyeste lønoplysninger for hele branchen. Det gør den noget nær uundværlig for dig, der drømmer om højere løn.

Har du svært ved at sætte en pris på dig selv? Så tilmeld dig et af vores populære lønforhandlingskurser og gå velforberedt til lønsamtalen.

Får du ikke udbetalt din løn, eller vil din arbejdsgiver have dig til at gå ned i løn? IDAs jurister kan hjælpe dig med at få den løn, du har ret til.

En god løn er andet end kroner og ører. I IDAs nye vilkårsguide kan du sammenligne vilkår som ekstra ferie, arbejdstid, overtidsbetaling m.m.

Få et arbejdsliv du elsker at stå op til

I IDA ved vi, at der er sammenhæng mellem at brillere på job og forløses som menneske. 

Derfor er det vores fornemste opgave ikke bare at hjælpe dig med at kortlægge, hvad der er vigtigst for dig og dit arbejdsliv. Men også at hjælpe dig til at få eller beholde det arbejdsliv, du drømmer om. 

Som IDA-medlem har du ret til årlige karrieresamtaler med vores dygtige karriererådgivere. Her kan du tale om trivsel, udvikling, ambitioner, eller hvad der optager dig.

Book en karrieresamtale og få afklaret dine muligheder

Vi hjælper dig med jobsøgningen

Få nye kompetencer og 
bliv klar til næste job

Vi hjælper dig med at spotte dine  nuværende udfordringer samt at afdække og fremhæve dine kompetencer og styrker.

Er det på tide at komme videre? 
Så hjælper vi dig med ansøgning, CV og alle de gode råd til jobsamtalen.  

Dine kompetencer er afgørende for at lande drømmetjobbet. Vi hjælper dig med at afdække, om du er klar eller har brug for efteruddannelse. 

Loyalty Group laver undersøgelser om loyalitet. De har spurgt danskerne om deres medlemskab af en fagforening, og gennemgangen viser, at IDA har de mest loyale medlemmer blandt de danske fagforeninger, baseret på høj tilfredshed og en oplevet høj attraktivitet.
Kåringen viser, at i IDA lytter vi til vores medlemmer, og den giver blod på tanden til at udvikle de services, der skal give dig og andre medlemmer høj værdi af et medlemskab i 2022 og 2023.

Skab tryghed for dig selv med IDAs jurister i ryggen

Har du det rigtige beredskab i ryggen, hvis dine arbejdsvilkår mod din vilje bliver ændret? 

Som IDA-medlem lader vi dig fokusere på dit arbejde, og så skal vi nok tage os af det juridiske. 

Vores jurister kan fx hjælpe dig med din kontrakt, klausuler, sygdom og opsigelser. Så undgår du ubehagelige overraskelser

Undgå overraskelser: Vi læser din kontrakt igennem

Få rådgivning om løn- og ansættelsesforhold

Stå stærkt hvis du bliver opsagt eller alvorligt syg

IDAs jurister kan læse din kontrakt. Så er du sikker på, at den ikke indeholder skjulte klausuler, og at dine ansættelsesvilkår er i orden.

Som IDA-medlem kan du få personlig sparring med vores jurister, så du er bedre forberedt til næste lønforhandling.

Vi kan hjælpe dig, hvis du fx bliver usagligt opsagt eller får dårligere vilkår i forbindelse med sygdom, stress eller barsel.

Spar penge til dig selv og hele familien

Som medlem af IDA får du adgang til en række kontante fordele, der vil spare dig for flere penge, end du betaler i kontingent. 

Gør fx som 90.000+ andre IDA-medlemmer allerede har gjort og meld dig ind i IDA Forsikring. Alene her sparer de fleste medlemmer mere på deres samlede forsikringspakke, end medlemskabet koster. 

Derudover kan du plukke løs fra vores solide pallette af kontante fordele, der hele tiden vokser

Gør som 90.000 andre. Spar penge på forsikringerne

Spar penge med Forbrugsforeningen

Få ekstra rabat på 
populære sites

Tag hele familien med på eventyr og spar på billetten

I IDA Forsikring har vi ingen aktionærer, der skal have del af et overskud. Det nyder 90.000+ medlemmer godt af via lave priser.

Få rabat når du handler 4.600 steder med Forbrugsforeningen. Du sparer penge på tøj, sko, elektronik eller byggemarkeder.

Tag hele familien i fx LEGOLAND, Bonbon-Land, Universe Science Park, Danmarks Tekniske Museum og Jernbanemuseet med IDA-rabat.

Dit IDA-medlemskab giver også rabat på måltidskasser hos HelloFresh, 15-20 % shoppingrabat hos Boozt, 10 % hos eesy m.m.

Siger du ja tak til en gave på 500 kroner og 3 måneders gratis IDA-medlemskab senest 31. december 2022, binder du dig ikke til noget.  

Du bliver endda automatisk meldt ud igen efter prøveperioden, hvis du ikke selv aktivt bekræfter, at du vil beholde dine IDA-fordele. 

Dit Supergavekort kan bruges i mere end 150 butikskæder, eller du kan købe spændende oplevelser og produkter med attraktive rabatter.

Tilmeld dig og få din gave nu. 
Der står INTET med småt

Få din gave nu!

Er du klar til at prøve IDA 
gratis 3 måneder? 

Få din gave nu!

Ved at melde mig ind i IDA accepterer jeg samtidig, at IDA må kontakte mig for at bekræfte min indmeldelse og om de medlemsfordele, jeg får via mit medlemskab, fx karriere- og juridisk rådgivning, arrangementer, nyheder og andre relevante informationer om mit medlemskab. Jeg kan til enhver tid tilpasse hvilke informationer, jeg modtager fra IDA. Visse informationer er dog obligatoriske, fx information om overenskomstforhandlinger og valg i IDA. Ved indmeldelse bekræfter jeg at have læst IDAs lov og vedtægter. Læs mere om vores behandling af dine personoplysninger og dine rettigheder i vores privatlivspolitik.