Tilmeld dig her, og så ringer vi dig op for at få de sidste detaljer. Bagefter sender vi dig dit gavekort.

Du kan bruge tilbuddet om en gratis gave, hvis du melder dig ind i IDA og siger ja tak til 3 måneders gratis prøvemedlemskab

Bemærk: Tilbuddet gælder ikke for studiemedlemskaber. Tilbuddet gælder kun ved indmeldelse på siden her. Tilbuddet gælder ikke, hvis du allerede er medlem af IDA eller har været det inden for de seneste 24 måneder. Tilbuddet gælder kun indmeldelser foretaget 1. april-5. maj 2023.

Meld dig ind her

Få din gave nu. Uden forpligtelser. Så let er det.

Det er nemt at få et gavekort. Du skal blot melde dig ind på denne side i perioden 1. juli-18. juli 2021. Når du starter dit gratis IDA-medlemskab, sender vi din gave til dig.

Du kan vælge mellem disse gaver - alle med en værdi på 500 kr.:
• Gavekort til restauranter/takeaway med MenuPay
• Gavekort til shopping på boozt.com
Gavekort til shopping i Elgiganten

Gavekort til shopping i Matas
Gavekort til shopping i XL-BYG
Et Supergavekort

Husk, at du får din gave ved at sige ja tak til at prøve et medlemskab af IDA i 3 måneder. Du forpligter dig ikke til at fortsætte medlemskabet og kan melde dig ud i prøveperioden, hvis du ikke ønsker at beholde dine mange IDA-fordele.

De fleste højtuddannede kan i dag blive medlem af IDA. 
Du kan fx blive medlem hvis du:

 Har en uddannelse fra et universitet, CBS eller lignende

- Når din uddannelse er inden for it, teknologi eller naturvidenskab

- Eller hvis du arbejder i en it-, ingeniør- eller teknologivirksomhed. 
Fx i konsulenthuse, finansielle institutioner og i mange startups

Ikke er universitetsuddannet men...

- Arbejder med it, teknologi eller naturvidenskab på højt niveau. 
Fx som softwareudvikler eller UX'er

Se om du kan blive medlem af IDA 
og få gavekort på 500 kroner

Er du stadig i tvivl?

Læs mere og se hvorfor 
IDA er den oplagte forening for dig

Få den løn, du fortjener

Får du det rigtige i løn?

Som IDA-medlem får du gratis adgang til en af vores mest værdsatte ydelser: Lønstatistikken og -beregneren. 

Her kan du på få minutter se, hvad andre med din erfaring og profil får i løn. Det giver dig et langt stærkere udgangspunkt, når du går til næste lønforhandling. 

Og har du brug for hjælp til lønforhandlingen, kan du sparre med vores karriererådgivere eller tage et af vores populære lønforhandlingskurser.

Find det rette lønniveau med IDAs lønstatistik

Få hjælp til lønforhandlingen

Har dine kolleger bedre forhold? Tjek vilkårsguiden

Brug IDAs jurister hvis du har problemer med lønnen

I Lønstatistikken samler vi de nyeste lønoplysninger for hele branchen. Det gør den noget nær uundværlig for dig, der drømmer om højere løn.

Har du svært ved at sætte en pris på dig selv? Så tilmeld dig et af vores populære lønforhandlingskurser og gå velforberedt til lønsamtalen.

Får du ikke udbetalt din løn, eller vil din arbejdsgiver have dig til at gå ned i løn? IDAs jurister kan hjælpe dig med at få den løn, du har ret til.

En god løn er andet end kroner og ører. I IDAs nye vilkårsguide kan du sammenligne vilkår som ekstra ferie, arbejdstid, overtidsbetaling m.m.

Få et arbejdsliv du elsker at stå op til

I IDA ved vi, at der er sammenhæng mellem at brillere på job og forløses som menneske. 

Derfor er det vores fornemste opgave ikke bare at hjælpe dig med at kortlægge, hvad der er vigtigst for dig og dit arbejdsliv. Men også at hjælpe dig til at få eller beholde det arbejdsliv, du drømmer om. 

Som IDA-medlem har du ret til årlige karrieresamtaler med vores dygtige karriererådgivere. Her kan du tale om trivsel, udvikling, ambitioner, eller hvad der optager dig.

Book en karrieresamtale og få afklaret dine muligheder

Vi hjælper dig med jobsøgningen

Få nye kompetencer og 
bliv klar til næste job

Vi hjælper dig med at spotte dine  nuværende udfordringer samt at afdække og fremhæve dine kompetencer og styrker.

Er det på tide at komme videre? 
Så hjælper vi dig med ansøgning, CV og alle de gode råd til jobsamtalen.  

Dine kompetencer er afgørende for at lande drømmetjobbet. Vi hjælper dig med at afdække, om du er klar eller har brug for efteruddannelse. 

Spar penge til dig selv og hele familien

Som medlem af IDA får du adgang til en række kontante fordele, der vil spare dig for flere penge, end du betaler i kontingent. 

Gør fx som 90.000+ andre IDA-medlemmer allerede har gjort og meld dig ind i IDA Forsikring. Alene her sparer de fleste medlemmer mere på deres samlede forsikringspakke, end medlemskabet koster. 

Derudover kan du plukke løs fra vores solide pallette af kontante fordele, der hele tiden vokser

Gør som 90.000 andre. Spar penge på forsikringerne

Spar penge med Forbrugsforeningen

Få ekstra rabat på 
populære sites

Tag hele familien med på eventyr og spar på billetten

I IDA Forsikring har vi ingen aktionærer, der skal have del af et overskud. Det nyder 90.000+ medlemmer godt af via lave priser.

Få rabat når du handler 4.600 steder med Forbrugsforeningen. Du sparer penge på tøj, sko, elektronik eller byggemarkeder.

Tag hele familien i fx LEGOLAND, Bonbon-Land, Universe Science Park, Danmarks Tekniske Museum og Jernbanemuseet med IDA-rabat.

Dit IDA-medlemskab giver også rabat på måltidskasser hos HelloFresh, 15-20 % shoppingrabat hos Boozt, 10 % hos eesy m.m.

Siger du ja tak til en gave på 500 kroner og 3 måneders gratis IDA-medlemskab senest 31. december 2022, binder du dig ikke til noget.  

Du bliver endda automatisk meldt ud igen efter prøveperioden, hvis du ikke selv aktivt bekræfter, at du vil beholde dine IDA-fordele. 

Dit Supergavekort kan bruges i mere end 150 butikskæder, eller du kan købe spændende oplevelser og produkter med attraktive rabatter.

Tilmeld dig og få din gave nu. 
Der står INTET med småt

Få din gave nu!

Ved at melde mig ind i IDA accepterer jeg samtidig, at IDA må kontakte mig for at bekræfte min indmeldelse og om de medlemsfordele, jeg får via mit medlemskab, fx karriere- og juridisk rådgivning, arrangementer, nyheder og andre relevante informationer om mit medlemskab. Jeg kan til enhver tid tilpasse hvilke informationer, jeg modtager fra IDA. Visse informationer er dog obligatoriske, fx information om overenskomstforhandlinger og valg i IDA. Ved indmeldelse bekræfter jeg at have læst IDAs lov og vedtægter. Læs mere om vores behandling af dine personoplysninger og dine rettigheder i vores privatlivspolitik.

Få et gavekort på 500 kroner når du prøver IDA gratis i 3 måneder

Netop nu får du et Supergavekort på 500 kroner, når du siger ja tak til et gratis prøvemedlemskab af IDA i 3 måneder. 

Tilbuddet er uforpligtende. Men skynd dig - det gælder kun til 5. maj. 

Til gengæld giver dine 3 gratis måneder dig god tid til at prøve de mange fordele, du får i Danmarks bedste fagforening.  

Og så står der i øvrigt INTET med småt. Du får din gave uanset hvad  - også hvis du ikke ønsker at fortsætte efter den gratis periode.

Få dit gavekort nu

Tilmeld dig og få din gave nu.  
Der står INTET med småt

Siger du ja tak til en gave på 500 kroner og 3 måneders gratis IDA-medlemskab mellem 1. og 30. april 2023, binder du dig ikke til noget.    

Du bliver endda automatisk meldt ud igen efter prøveperioden, hvis du ikke selv aktivt bekræfter, at du vil beholde dine IDA-fordele.   

Dit Supergavekort kan bruges i mere end 150 butikskæder, eller du kan købe spændende oplevelser og produkter med attraktive rabatter.

Det er vi, fordi hele vores eksistensberettigelse er, at vi skal hjælpe dig...   

For eksempel til at få et arbejdsliv, som du er så glad for, at du slet ikke kan lade være med at fortælle dine venner om det. Og hvor du får lov til at bringe din faglighed bedst muligt i spil.

Det lykkes vi så godt med, at vi de to seneste år er blevet kåret til Danmarks bedste fagforening. Og som en af de få fagforeninger vokser IDA i disse år. 

Derfor er IDA i dag et stærkt fællesskab for mere end 150.000 cand.scient.er, ingeniører og it-professionelle.  

På denne side folder vi de mange fordele, du får som IDA-medlem, ud.

Du får hjælp til de næste skridt i din karriere

Du har ret til personlige samtaler med vores dygtige karriererådgivere. De hjælper med at lægge en plan for, hvordan du får drømmejobbet.

Vi hjælper dig med at få en højere løn

Som IDA-medlem har du adgang til to af vores mest værdsatte ydelser: Lønstatistikken og lønberegneren. Her kan du på få minutter se, hvad andre med din erfaring og profil får i løn. Det giver dig et langt stærkere udgangspunkt, når du går til næste lønforhandling. Og har du brug for hjælp til lønforhandlingen, kan du sparre med vores karriererådgivere eller tage et af vores populære lønforhandlingskurser.

IDAs jurister giver dig tryghed i arbejdslivet

Er dine arbejdsvilkår urimelige? IDAs jurister og karriererådgivere hjælper dig med alt fra stress, lav grundløn og manglende overtidsbehandling.

Få ny viden og et stærkt fagligt netværk

Med 70 stærke og medlemsdrevne netværk og 3.000 årlige arrangementer er IDA det oplagte sted at møde den næste vigtige person i din karriere. Netværkene er gratis for medlemmer, og du bliver del af et fagligt fællesskab med mennesker, der dyrker den samme passion som dig.

Et billigt medlemskab med store kontante fordele

Dit IDA-medlemskab er ikke bare billigt. Det åbner for en verden af kontante fordele. Spar flere tusind kroner alene på dine forsikringer.

Derfor er IDA igen kåret til 
Danmarks bedste fagforening 

IDA er igen kåret til Danmarks bedste fagforening 

Loyalty Group laver undersøgelser om loyalitet. De har spurgt danskerne om deres medlemskab af en fagforening, og gennemgangen viser, at IDA har de mest loyale medlemmer blandt de danske fagforeninger, baseret på høj tilfredshed og en oplevet høj attraktivitet.

Får du det rigtige i løn? Eller ved du med sikkerhed, at du ikke får den løn, du fortjener? 

Som IDA-medlem har du adgang til to af vores mest værdsatte ydelser: Lønstatistikken og lønberegneren.

Her kan du på få minutter se, hvad andre med din erfaring og profil får i løn. Det giver dig et langt stærkere udgangspunkt, når du går til næste lønforhandling.

Og har du brug for hjælp til lønforhandlingen, kan du sparre med vores karriererådgivere eller tage et af vores populære lønforhandlingskurser. 

Sådan hjælper IDA dig med at få den løn du fortjener

Find det rette lønniveau med IDAs lønstatistik

I Lønstatistikken samler vi de nyeste lønoplysninger for hele branchen. Det gør den noget nær uundværlig for dig, der drømmer om højere løn.

Har dine kolleger bedre forhold? Tjek vilkårsguiden

Du har ret til personlige samtaler med vores dygtige karriererådgivere. De hjælper med at lægge en plan for, hvordan du får drømmejobbet.

Få hjælp til lønforhandlingen

Har du svært ved at sætte en pris på dig selv? Så tilmeld dig et af vores populære lønforhandlingskurser og gå velforberedt til lønsamtalen.

IDAs jurister hjælper dig, hvis lønnen ikke kommer

Får du ikke udbetalt din løn, eller vil din arbejdsgiver have dig til at gå ned i løn? IDAs jurister kan hjælpe dig med at få den løn, du har ret til.

I IDA ved vi, at der er sammenhæng mellem at brillere på job og forløses som menneske.

Derfor er det vores vigtigste mål at hjælpe dig med at få et arbejdsliv, der giver dig mange muligheder og smil på læben

Så uanset om du føler dig på toppen af karrieren og bare trænger til et eftersyn. Eller du er bange for at brænde ud eller fast i dit job. Så er IDA den oplagte sparringspartner at spille bold opad.

Som medlem kan du få en gratis karrieresamtale, hvor vi sparrer med dig om alt fra karriereplanlægning og trivsel til jobsøgning og faglig udvikling.

3 skridt mod et arbejdsliv der giver energi i stedet for at suge det ud af dig

Book en karrieresamtale og få afklaret dine muligheder

Vi hjælper dig med at spotte dine nuværende udfordringer samt at afdække og fremhæve dine kompetencer og styrker.

Få nye komptencer og bliv klar til næste job

Dine kompetencer er afgørende for at lande drømmetjobbet. Vi hjælper dig med at afdække, om du er klar eller har brug for efteruddannelse.

Vi hjælper dig med jobsøgningen

Er det på tide at komme videre? Så hjælper vi dig med ansøgning, CV og alle de gode råd til jobsamtalen.

Spar mindst 1.000 kr. på forsikringerne eller få et gavekort på 500 kr.

Som medlem af IDA er kontingentet ikke bare blandt landets billigste. Du får også adgang til en række kontante fordele, der vil spare dig for flere penge, end du betaler i kontingent. 

Gør fx som 100.000 andre IDA-medlemmer allerede har gjort og meld dig ind i IDA Forsikring. Alene her sparer de fleste medlemmer mere på deres samlede forsikringspakke, end medlemskabet koster. Vi er endda så sikre på vores priser, at vi kan love dig et gavekort på 500 kr., hvis du ikke kan spare mindst 1.000 kroner om året på dine forsikringer.

 Tjek om du kan spare mindst 1.000 kroner eller skal have et gavekort 

Derudover kan du plukke løs fra vores store palette af kontante fordele, der hele tiden vokser.

Jeg er klar - meld mig til nu

Kalvebod Brygge 31-33 / 1780 København V

CVR: 21465216

Tlf. 33 18 48 48

IDA er fagforeningen for alle, der arbejder inden for
naturvidenskab, IT eller som ingeniører

IDA er fagforeningen for alle, der arbejder inden for naturvidenskab, IT eller som ingeniører

Vidste du, at du kan prøve alle medlemsfordelene fuldstændig uforpligtende? 
Du får 3 måneder gratis og kan til enhver stoppe dit medlemskab, hvis du ikke ønsker at fortsætte efter den gratis periode. Uanset om du fortsætter eller ej, får du dit gavekort.

Få dit gavekort nu

Prøv IDA gratis og få et gavekort

Vidste du, at du kan prøve alle medlemsfordelene fuldstændig uforpligtende? 

Du får 3 måneder gratis og kan til enhver stoppe dit medlemskab, hvis du ikke ønsker at fortsætte efter den gratis periode.

Fortsætter du med alle fordelene som medlem, betaler du 293 kr./måned før dit skattefradrag.

Du kan også blive medlem hvis...

Meld dig ind nu - og få dit gavekort

Du er universitetsuddannet inden for teknik eller naturvidenskab

Du er typisk uddannet ingeniør eller cand.scient.

1

Du er ikke universitets-uddannet, men arbejder med STEM på højt niveau

Du arbejder på samme niveau som IDAs medlemmer med it, teknik eller naturvidenskab. Du kan fx arbejde som softwareudvikler eller med BI.

3

Du er universitetsuddannet og arbejder i en it- eller teknologivirksomhed

Du har fx en ikke-teknisk uddannelse, men arbejder til gengæld i en teknologi-virksomhed eller med teknologi på højt niveau.

2